TEAM

aayu architecten, opgezet in 2009, wordt geleid door architect-bouwbioloog Daniel Höwekamp en bouwhistoricus-architect Luigi Pucciano.

Daniel Höwekamp (>cv) studeerde architectuur, stedenbouw en bouwbiologie in Frankrijk en Duitsland en werkte o.a. in de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw. Het groeiende belang van ecologische en gezonde gebouwen spiegelt zich in de leidraad van aayu: URBAN BIO LOGIC.

Luigi Pucciano (>cv) heeft vele jaren ervaring in renovatie en herstructurering van monumentale gebouwen in Italië, Oostenrijk en Nederland. Traditionele bouwlogica en materiaalkeuze, maar ook de bestaande esthetische kwaliteit vormen de basis van een dialoog tussen oud en nieuw.

PARTNERS

We werken samen met gerenommeerde ingenieursbureaus zoals DGMR (o.a. bouwfysica+energie), IMd en Bogaards (constructie), en met gespecialiseerde, praktijk-ervaren bedrijven zoals Alltherm (duurzame installaties), Building Traditions (leembouw), Van der Tol (o.a.gebouwd groen) en Groenebouwmaterialen.nl (biologische bouwstoffen).

Onze opdrachtgevers zijn gemeentes, woningbouwcorporaties, ontwikkelaars, schoolbesturen, kleine ondernemers en particulieren.